lördag, oktober 01, 2005

Fredagen
(Bild: Jeanette Winterson lägger ut sin analys av det globala samhället på ett lysande sätt. Hon fick många applåder. Hon och Birgitta Stenberg delar intresset för snabba bilar. Och kvinnor!)


blev en roande upplevelse. Jag fick växlat en bok med Bengt Liljegren, som har skrivit om Alexander den Store. Det var en bok jag ändå hade tänkt köpa. Kul!! Och så ser han ju så förbaskat bra ut!

Den stora boken Queersverige drog en bra publik och blev ett bra seminarium - men varför måste Don Kulick framhäva att Mian Lodalen inte är akademiker. Det vet vi. Hon svarade rappt att hon var professor i aktivism. Ingen sätter sig på Mian.

Kvällen fördrevs på Börsen i Göteborg bland akademiledamöter och kommande nobelpristagare - läs: Omar Pamuk, som hade ett starkt framträdande på mässan. Kerstin Ekman satt i ett hörn och Pär Wästberg i ett annat medan Carl-Jan pratade med Alexandra Charles. Glitter och glamour. Börsen, med sin kitschiga inredning, är som gjord för detta.

Först fick vi alla skaka tass med Mässgeneralen Bertil Falck. Så det ringlade sig en lång kö in till Börsen från den stora entrétrappan. Läckert. Efter Mässgeneralen med fru och dotter kom Göteborgs borgmästare Jörgen Linder med hela bröstet fyllt av hans ställnings insignier.

Efter den goda maten och vinet - allt gratis - gick jag och Jens och Abbe till Gretas. Dyrt och lite för tidigt. Inte så mycket folk, men kul. Jag och Jens försökte oss på att komma in på Gläntas fest på Harry's - men efter att ha köat i en kvart drog Jens till hotellet och jag gick hem.

I dag blir det tre maskiner tvätt, arbete och sedan mässan en vända till.

4 Comments:

Anonymous Anonym said...

Your post (Fredagen) was on target for hgh uhzna tebjgu ubezbar. It's interesting to know that many people don't understand hgh uhzna tebjgu ubezbar, good job. What I would like to see is more info on hgh uhzna tebjgu ubezbar and hgh uhzna tebjgu ubezbar. Any post you make on hgh uhzna tebjgu ubezbar in the future will be well received.

12:17 fm  
Anonymous Anonym said...

Hey, you have a great blog here! I'm definitely going to bookmark you!
I have a antiaging site/blog. It pretty much covers antiaging related stuff.
Come and check it out if you get time :-)

10:53 em  
Anonymous Anonym said...

good info

3:13 fm  
Anonymous Anonym said...

Aging is a past problem, lets feel the life. buy hgh

6:19 fm  

Skicka en kommentar

<< Home